Martinik

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Martinik

Некретнина на продају у Мартиникуе

Мартиникуе је горко Карипско острво које је дио архипелага Мале Антиле. У Француској, њена култура карактерише одређена мешавина утицаја Француске и Западне Индије. Њен највећи град и главни град је Форт-де-Франце. Мартиник се налази на Карипским малог Антила на западу.

Острво има лепу књижевну традицију, музичку и гастрономску, сваке године укључује многе странце за своје узвишене плаже и културне раскрснице.

Многи су они који желе да се смести, живе и раде на Карибима, за европске грађане, Мартиник је очигледно једна од најпожељнијих дестинација.

Најбољи градови за тражење некретнина за продају у Мартиникуе су: главни град, Ле Царбет и Саинт-Пиерре.

Ако тражите некретнину за продају у Мартинику на мирном мјесту, можете се одлучити за Ле Царбет.

Ле Царбет је град који се налази између Форт-де-Франце и Саинт-Пиерре, опран водама Карипског мора, у подножју планине Пелее који је активан вулкан. Има око 3.700 становника званих "карбетианос". Узима се његово име из реке Царбет, јер овде упознаје уста.

Ако желите некретнину на продају у Мартиникуеу и треба вам место са историјском душом можете одабрати Саинт Пиерре.

Град Саинт Пиерре се налази на карипској обали, северозападно од острва Мартиникуе. Основана је 1624. године од стране Пиерре Белаин д'Еснамбуц и постала је главни град Мартинике, све док 1902. године није успела уништити катастрофалну вулканску ерупцију Монтана Пелее, сахрањивану под лаво и у којој је погинуло 30.000 становника. Град је до тада имао добро архитектонско наслеђе колонијалног стила, због чега се звао "мали Париз Антила"; сада се зове "Помпеји двадесетог века".

Ако сте заинтересовани за некретнине на продају у Мартиникуе можете одабрати између различитих типова.

Некретнине на продају у Мартиникуе данас су обично велике обновљене колонијалне куће које имају импресивне вртове.

  •  
    Селим се на Мартиник. Исељеници и живе на Мартинику

        Долази љето и имамо велико изненађење за вас. Дозволићемо вам да радикално промените свој живот, уз једноставну карту у једном правцу до једне од најлепших карипских дестинација на свету. У срцу карипског архипелага, у ствари, постоје острва која угошћују јединствене и богате могућности да ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Вилла Ф4 тип хациенда на парцели од 602 м2 с прекрасним погледом на Карипско море и ољуштену планину. Опремљен је у приземљу затвореног базена окружен...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB